Augustus 2022

Op 23 augustus hield NEOS-Halle zijn traditionele zomerhappening, voor de tweede maal op rij bij Margaille in Lembeek. Dank zij het prachtige weer werd het een gezellig terugzien na de zomeronderbreking. Het bestuur had gezorgd voor een koud buffet en de aangepaste drank. Dat bleek een voltreffer te zijn. Spijtig genoeg was de aangekondigde spreker niet in zijn beste doen. Kris De Smet kwam anekdoten vertellen uit zijn rijkgevulde loopbaan bij “De nieuwe snaar”, een van de bekende Vlaamse kleinkunstgroepen van de laatste dertig jaar. Maar hij was helaas blijkbaar niet goed voorbereid, moest regelmatig op zijn verouderde laptop beroep doen en had de neiging te veelvuldig gebruik te maken van oude video’s over hun optreden. Spijtig genoeg is de zaal Margaille, zeker bij een zonnige dag, niet geschikt voor video-vertoningen. Veel te klaar en waarschijnlijk achteraan helemaal onzichtbaar. Bovendien was de kwaliteit van zijn oude video’s ook niet om er warm van te worden. Laten we onthouden dat het koud buffet prima was en iedereen blij was om elkaar terug te zien en vakantie ervaringen uit te wisselen.